Binkfestivalen 2020

20.08.2020

Vi er vandt med at Blinkfestivalen er en stor folkefest, og ett utrolig morsomt arrangement å delta på. I år ble det litt annerledes ettersom publikum ikke fikk overvære konkurransene og startfeltet ble krympet ned til 30 damer og 30 herrer. Hele arrangementet ble også flyttet fra Sandnes sentrum til Melsheia Skiarena litt utenfor sentrum. Til tross for litt andre rammer ble det en morsom helg der laget fikk vist seg frem for alle som fulgte med hjemme fra sofaen!

Første distanse var supersprint-prolog og finaler for de 15 beste fra prologen. Her markerte jentene seg med dobbeltseier i prologen! Ida rett foran Eline. Lotte gikk også videre til finalen. Her ble Ida vår beste på en meget respektabel 5.plass i ett felt fullt av Norges beste løpere.

På herresiden gjør Herman lagets beste prolog og ender på 4.plass. Tore blir også med til finalen hvor han ender som lagets beste på en 10.plass!

Tradisjonen tro skulle det også arrangeres en skyteduell. Her gjelder det å holde hodet kaldt, og det klarte Jørgen som til slutt ender på 3.plass, kun slått av Lars Helge Birkeland og tidligere Mesterbaker Vetle Sjåstad Christiansen.

Siste distanse for helgen var Fellesstart. Her fikk de 20 beste fra supersprint-prologen stille til start. Her sto Herman for helgens mest gledelige resultat. 19 treff og en 2.plass bak Lars Helge Birkeland lar seg høre! Morsomt for hele laget!

Nå reiser vi tilbake til Lillehammer før vi vender snuten mot Geilo for første treningssamling etter fellesferien!