SPONSORER

Som privatlag er gode støttespillere og samarbeidspartnere helt avgjørende. Vi er stolte og ydmyke over alle de flotte sponsorene vi har på Team Fosen Yard. Dersom du ønsker å bli en del av Norges beste privatlag i skiskyting finner du kontaktskjema nederst på denne siden!

            Vi søker ny navnesponsor for sesongen 2024/25


Hovedsponsorer

Hathon fokuserer på eiendomsinvesteringer hovedsakelig i Norge, Sverige og Danmark. Eiendomsinvesteringene inkluderer både langsiktige eiendomsbesittelser og utviklingsprosjekter. I tillegg har konsernet finansielle investeringer. 


Ragde Eiendom AS har eksistert siden 1995 og vi arbeider primært med kjøp og salg av bolig- og næringseiendom, i tillegg til utleie.

Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 370 selskaper og datterselskaper. Det betyr nesten 1,950 millioner kvadratmeter næringseiendom. Vi har hovedvekt i Oslo og Bergen, men eier også bygg i Belgia, Nederland, Sverige, Danmark og Finland.


Trimtex er vår klesleverandør. De spesialiserer seg på klubb- og teambekledning av beste kvalitet. Trenings- og konkurransebekledningen fra Trimtex gjør at vi presterer på vårt beste, uansett forhold!


Reisearrangør av publikums turer til store sportsbegivenheter i utlandet.

Delsponsorer + teamsupportere

Sjusjøen hytteutleie

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Velkommen til snørike Sjusjøen – vintersportsstedet for både rekreasjon, familieaktiviteter, trening og konkurranser.

Hallingdal Bilsenter AS

Gjennom 40 år har Hallingdal Bilsenter solgt og reparert biler i hallingdal. Det har blitt levert tusenvis av nye og brukte biler i Hallingdal og hele Norge.

Your Mobility

"Din mobilitet vårt ansvar"

Bli med på laget!

TEAM To Be Named

Telefonnummer
(+47) 958 05 830

E-post
post@team-fosenyard.no