SPONSORER

Som privatlag er gode støttespillere og samarbeidspartnere helt avgjørende. Vi er stolte og ydmyke over alle de flotte sponsorene vi har på Team Fosen Yard. Dersom du ønsker å bli en del av Norges beste privatlag i skiskyting finner du kontaktskjema nederst på denne siden!

Navnesponsor

Med skipsbyggertradisjoner siden 1918, tilbyr Fosen Yard kundene sine arbeid basert på et århundre med erfaring. De har kontinuerlig holdt følge mer endringene i markedene, og utviklingen av nye produksjonsmetoder og teknologier.

Skipverftet deres i Rissa har en stor tørrdokk (215 x 40 m) og to kaier for montering, i tillegg til flere bygg og haller for produksjon og behandling av materialer. De har også rom og kantiner for 300 arbeidere på stedet, som benyttes ved høy arbeidsmengde. De siste årene har deres hovedvirksomhet dreid seg rundt å bygge om store passasjerferger og havbruksfartøy.


Hovedsponsorer

Hathon fokuserer på eiendomsinvesteringer hovedsakelig i Norge, Sverige og Danmark. Eiendomsinvesteringene inkluderer både langsiktige eiendomsbesittelser og utviklingsprosjekter. I tillegg har konsernet finansielle investeringer. 


Ragde Eiendom AS har eksistert siden 1995 og vi arbeider primært med kjøp og salg av bolig- og næringseiendom, i tillegg til utleie.

Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 370 selskaper og datterselskaper. Det betyr nesten 1,950 millioner kvadratmeter næringseiendom. Vi har hovedvekt i Oslo og Bergen, men eier også bygg i Belgia, Nederland, Sverige, Danmark og Finland.


Trimtex er vår klesleverandør. De spesialiserer seg på klubb- og teambekledning av beste kvalitet. Trenings- og konkurransebekledningen fra Trimtex gjør at vi presterer på vårt beste, uansett forhold!


Reisearrangør av publikums turer til store sportsbegivenheter i utlandet.

Delsponsorer + teamsupportere

Sjusjøen hytteutleie

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Velkommen til snørike Sjusjøen – vintersportsstedet for både rekreasjon, familieaktiviteter, trening og konkurranser.

Bli med på laget!

TEAM FOSEN YARD

Telefonnummer
(+47) 958 05 830

E-post
post@team-fosenyard.no