Team To Be Named

Team To Be Named (tildligere Fosen Yard og Mesterbakeren) ble etablert i 2013, og er finansiert via gode sponsorer og egenandeler fra løperne. Laget er satt sammen av løperne som puster Skiskytterforbundets landslag i nakken. Vi er sultne, ivrige og motiverte! 

Team Fosen Yard 23/24
Team Fosen Yard 23/24

Hvem er vi?

Team To Be Named skal være fremst på utvikling av utøvere som etter hvert skal puste eliten i nakken. Teamet har et mål om rekruttere fremtidige toppløpere.
Teamet er drevet som et «non profit» aksjeselskap gjennom Biathlonteam AS.
Teamet ble etablert i 2013, og er finansiert via gode sponsorer og egenandeler fra løperne.

Laget består av ett damelag, ett junior herrelag og ett elite herrelag, samt to trenere. Les mer om alle på laget oppe i menylinjen. 

Våre verdier

Fair play

Vi brenner for idretten vår! Vi skal ha respekt for lagkamerater og alle andre konkurrenter. Vi står for at idretten skal være ren og at det er den harde jobben i hverdagen som skal føre til vår utvikling.

Likeverd

Vi ønsker å gi flest mulig de beste forutsetningene for å nå sine mål. Målet er summen av den innsatsen vi legger ned. Vi er alle forskjellige, og vi skal dyrke verdien av at vi alle har ulike styrker og svakheter.

Fellesskap

Vi skal bygge opp under at helheten av laget er sterkere enn summen av individene. Vi skal bli gode sammen. Vi skal ha det gøy på veien, men vi tror den harde jobben som må legges ned gir bedre gevinst når gruppetilhørigheten er på plass, og det gode miljøet er rådende.

Utfordrerrollen

Vi ønsker å bli omtalt som utfordrerlaget. I det ligger det at alle på laget har et mål om en dag å stå på toppen. For å lykkes som utfordrere er det viktig at vi inrømmer ståsted, og har respekt for de som var bedre enn oss før. Med dette utgangspunktet kan resultatet bli endret når vi senere skal gjøre opp ny status og ståsted.


Vetle Sjåstad Christiansen
Vetle Sjåstad Christiansen

Tidligere resultater

Team To Be Named (tidl. Team Fosen Yard og Team Mesterbakeren) har siden sin oppstart i 2013 hatt mange gode prestasjoner av sine løpere. Her er en oppsummering av noen av de sterkeste resultatene for teamet:

Norgesmestere: Kristoffer Skjelvik (kongepokal), Vetle Sjåstad Christiansen, Erling Aalvik, Tore Leren.

Pallplass IBU-CUP: Kristoffer Skjelvik, Vetle Sjåstad Christiansen, Håvard Bogetveit, Filip Fjeld Andersen Johan-Olav Smørdal Botn, Karoline Erdal

Vinner sammenlagt IBU-Cup: Filip Fjeld Andersen - 2021-22

Pallplass World-Cup: Marit Ishol Skogan - 2023-24

Representasjon World-Cup: Kristoffer Skjelvik, Vetle Sjåstad Christiansen, Lotte Lie, Filip Fjeld Andersen, Marit Ishol Skogan, Trevor Kiers og Karoline Erdal

Representasjon Jr. VM: Trym Silsand Gerhardsen (Gull, Bronse), Johannes Willassen, Ole Tafjord Suhrke (Bronse)

Vårt mål:

Team To Be Named sitt hovedmål er å utvikle løpere som skal representere Norge internasjonalt i jr. VM, IBU cup og gi dem en plattform som gjør at de senere kan bli Worldcupløpere.

Teamet sine løpere har vært med å representere Norge, eller annen nasjon internasjonalt siden oppstarten i 2013. Her kommer en oversikt over alle som har fått gå internasjonalt som en del av Team To Be Named (tidl. Team Fosen Yard og Team Mesterbakeren):

Vetle R. Gurigard, Martin Eng, Kristoffer L. Skjelvik, Vetle s. Christiansen, Tore Leren, Erling Aalvik, Håkon Svaland, Fredrik Mack Rørvik, Aslak Nenseter, Aleksander Fjeld Andersen, Håvard G. Bogetveit, Emil Nyeng, Lotte Lie (Belgia), Eline Grue,  Ida Emilie Herfoss, Filip Fjeld Andersen, Sverre Dalen Aspenes, Johan-Olav Smørdal Botn, Petter Austberg Bjørn, Marit Ishol Skogan, Karoline Erdal og Trevor Kiers.

Junior VM: Johannes Willassen, Trym Silsand Gerhardsen, Ole Tafjord Suhrke

Johan-Olav Smørdal Botn
Johan-Olav Smørdal Botn